Ereksiyon Sorunları - Ereksiyon Sorunlarını Anlama (ED)

 Ereksiyon sorunları, bir erkeği tamamen dişsiz bırakabilir. Yerinde olan tüm cinsel uyarılmalara rağmen sertleşememesi ve sonrasında cinsel ilişkiyi gerçeğe dönüştürememesi durumudur. Sertleşme sorunları, cinsel ilişkinin ortasında penisin sertleşme gücünü kaybettiği ve kelimenin tam anlamıyla 'uykuya daldığı' anlamına da gelebilir. Bu tür bir problem belirli bir süre boyunca ortaya çıktığında, bir çiftin birbirinden uzaklaşmasına ve adama muazzam miktarda zihinsel ıstırap ve utanç yaşatmasına neden olabilir. Tuhaf yatak odası durumu, yavaş yavaş kendine güvenini ve öz saygısını yitirdiği için genel kişiliğine yansımaya başlar. Yine de ereksiyon sorunları stres, ilişki sorunları ve hatta yorgunluk gibi faktörlerden kaynaklandığında kısa süreli veya hatta geçici olabilir. Bu tür sorunlar bazen herhangi bir terapi gerektirmez. Ancak sorunlar devam ettiğinde, tıbbi veya terapötik bir müdahale gerektirir. Tıbbi açıdan ereksiyon problemleri Erektil Disfonksiyon veya ED olarak bilinir ve son yıllarda yoğun klinik araştırmaların konusu olmuştur. Doktor sertleşme problemlerine ne zaman isim verir? Sorunlar zamanın% 25'inden fazla sürdüğünde, tedavi için terapiye ihtiyacınız olduğunu bilirsiniz. Başarılı seks, birçok kişiye göre 'her şey akılda' dır. Ancak bugün doktorlar, bunun birçok fiziksel ve tıbbi sorunla daha fazla ilgisi olduğunu ve en iyi akıl ve niyetlerle düzeltilemeyeceğinin farkındadır. Doktor sertleşme problemlerine ne zaman isim verir? Sorunlar zamanın% 25'inden fazla sürdüğünde, tedavi için terapiye ihtiyacınız olduğunu bilirsiniz. Başarılı seks, birçok kişiye göre 'her şey akıldadır'. Ancak bugün doktorlar, bunun birçok fiziksel ve tıbbi sorunla daha fazla ilgisi olduğunu ve en iyi akıl ve niyetlerle düzeltilemeyeceğinin farkındadır. Doktor sertleşme problemlerine ne zaman isim verir? Sorunlar zamanın% 25'inden fazla sürdüğünde, tedavi için terapiye ihtiyacınız olduğunu bilirsiniz. Başarılı seks, birçok kişiye göre 'her şey akıldadır'. Ancak bugün doktorlar, bunun birçok fiziksel ve tıbbi sorunla daha fazla ilgisi olduğunu ve en iyi akıl ve niyetlerle düzeltilemeyeceğinin farkındadır.

Ereksiyon problemlerinin tamamen zihinsel mi yoksa daha fiziksel ve somut bir şeyle mi olması gerektiğini öğrenmenin yollarından biri, gece ereksiyonlarını kontrol etmektir. Normalde erkekler, her biri yarım saate kadar sürebilen, her gece 3 ila 5 ereksiyona sahiptir. Bir kişinin sahip olduğu toplam gece ereksiyon sayısını belirlemeye yardımcı olabilecek tıbbi testler vardır. Ereksiyon sorunları normalde bir erkeğin cinsel dürtüsünü etkilemese de, ilk etapta ereksiyon sorunlarına neyin yol açtığı büyük ilgi konusudur. Başlangıç ​​olarak, ereksiyonun beyin, hormonal etkileşim, sinirler ve kan damarlarının koordineli bir aktivitesinin bir sonucu olduğunu anlayalım. Dolayısıyla, bu koordineli faaliyette herhangi bir kesintiye neden olan herhangi bir arıza, ereksiyon sorunlarına neden olabilir. Diyabet, hipertansiyon gibi hastalık durumları, tiroid fonksiyon anormallikleri, testosteron eksikliği, omurga yaralanması, prostat cerrahisi, ereksiyon problemlerinin yüksek olasılıklı olduğu bazı durumlardır. Sigarayı bırakma, alkol veya yasadışı uyuşturucu kullanımında azalma, fiziksel egzersizler ve yeterli gevşeme gibi bazı yaşam tarzı değişiklikleri getiren bazı erkekler için harika bir iş çıkarırken, bazı erkeklerin ereksiyon sorunlarını çözmek için terapiye ihtiyacı vardır. Doktor, ereksiyon problemlerinin belirli ilaçların doğrudan bir nedeni olduğunu tespit ederse, genellikle dozu değiştirir veya bir miktar iyileşme sağlamak için ilacı değiştirir. Alkol veya yasadışı uyuşturucu tüketiminde azalma, fiziksel egzersizler ve yeterli gevşeme harika bir şekilde çalışıyor, bazı erkeklerin ereksiyon sorunlarını çözmek için terapiye ihtiyacı var. Doktor, ereksiyon problemlerinin belirli ilaçların doğrudan bir nedeni olduğunu tespit ederse, genellikle dozu değiştirir veya bir miktar iyileşme sağlamak için ilacı değiştirir. Alkol veya yasadışı uyuşturucu tüketiminde azalma, fiziksel egzersizler ve yeterli gevşeme harika bir şekilde çalışıyor, bazı erkeklerin ereksiyon sorunlarını çözmek için terapiye ihtiyacı var. Doktor, ereksiyon problemlerinin belirli ilaçların doğrudan bir nedeni olduğunu tespit ederse, genellikle dozu değiştirir veya bir miktar iyileşme sağlamak için ilacı değiştirir.

Erektil problemleri çözmek için mevcut olan tablet, enjeksiyon, cihazlar ve cerrahi dahil birçok tıbbi çözümden Sildenafil ve Vardenafil oral yoldan alınan popüler jeneriklerden ikisidir. Bunların hafif ila orta dereceli sertleşme problemlerinde etkili olduğu düşünülmektedir. Sertleşme problemlerini tedavi etmek için hangi yöntemi seçerseniz seçin, her seçeneğin kendi riskleri ve faydaları olduğunu unutmamak önemlidir. Mümkün olan en iyi tedavi seçimine ulaşmak için bunların kendi ihtiyaçlarınıza ve tıbbi durumunuza göre tartılması gerekir.

Article Source: http://EzineArticles.com/1081359

Yorumlar